vagsquad.ro vagsquad baia mare auto baiamare maramures vag vw

VAG SQUAD 

 

Cum a apărut acest Grup?  Simplu !

Totul a început din „dezamagirea” cuiva (Eduard Merk) că nu a reușit să ajungă, în 2017, la nici o întâlnire auto și din „nebunia” altcuiva  (Diana Teanc) care a zis  „Nu-i nimic, facem noi una!”

 

Ne-am pus pe treabă! 

Am făcut mici cumpărături. Am creat un eveniment pe Facebook. Am invitat prietenii mașiniști și am așteptat data de  02 Septembrie 2017, când  am făcut PRIMA ÎNTÂLNIRE

 

Atunci nu existam ca grup și nici nu anticipăm că o să ajungem așa departe.

După întâlnire, am zis că ar fi bine să existe o pagină de Facebook, unde lumea să găsească mai ușor poze și videoclipuri de la eveniment. Totodată am hotărât să facem și un grup online , unde e mai ușor să împărțim, să cerem și să schimbăm păreri din domeniul auto. 

 

De ce „VAG”? 

Nu suntem „hateri” a altor mărci auto, doar că noi deținem mașini care apartin grupului VAG și am preferat să fie un grup  mai restrâns.

 

În timp, am realizat că marca mașinii nu are importanță, astfel avem membrii fideli, deținători de alte mărci auto.  

Odată cu apariția grupului online, au apărut mai mulți membrii, prietenii și ieșiri super faine pe care am încercat sa le păstram prin  poze și videoclipuri .

 

Probabil, diferența dintre  VAG Squad și alte grupuri auto, este că nu suntem un grup de mașini tuning și atât.  E destul să îți apreciezi mașina mai mult decât un simplu șofer și ești de’a nostru! 

 

Baza grupului nostru constă în respectul reciproc, apreciere și oferirea unei mâini de ajutor oricând putem și e nevoie!

 

Plus că, pe lângă întâlnirile auto, facem și alte evenimente voluntare care nu țin  de domeniul auto, precum  curățare Baraj + acțiunile de Crăciun,   dar mașinuțele ne-au fost de mare ajutor în realizarea acestor evenimente.

 

Echipa VAG Squad

HOME

DESPRE NOI

GALERIE

SHOP

CONTACT

PARTENERI :